Help with 3sgte 4gen - no spark - MR2 Owners Club Message Board
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old April 21st, 2017, 07:11 Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 1
OldTrader Rating: (0)
Help with 3sgte 4gen - no spark

Hi friends,

I need help with starting my 3sgte 4gen A/T that I bought for swap in my st162.

Engine cranks but no spark. I have seen some wiring connectors next to 3sgte ECU that I dont know if they need to be connected to something (to relay, module...) to get spark and start the engine. I will post the images.

Thank you very much in advance.



Enviado desde mi GT-I9505 mediante Tapatalk
ST-Ryu is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the MR2 Owners Club Message Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: (0 members)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome